Lokalbyte från och med nyår!
Vi påminner också om att klubben från och med vårterminen 2021 byter träningslokal och kommer att träna i Bredängshallen, bredvid Bredängskolan.
Som namnet antyder ligger den i Bredäng på Concordiavägen 21. Bredängshallen ingång B2, M-rum nedre Budo. OBS! Porten är låst,ni måste ringa oss på 070-750 7723 så kommer vi och öppnar.
Hur hitta till Bredängshallen: Bredängshallen på Google map ingång B2, M-rum nedre Budo.

Precis som i höstas så får föräldrar inte komma in i hallen utan lämnar av barnen utanför entrén. Vi kommer vänta på er vid förren innan passet startar.

OBS! Vi har även ett par nya regler att följa:
Vi är enligt de nya riktlinjer som regeringen och idrottsförvaltningen skickat tvungna att dela upp barngruppen i max 20 personer i lokalen samtidigt.
Det som gäller är alltså max 20 personer i lokalen minus instruktörer. Max ålder för barnen är 18 år, så bara barn födda från 2002 och senare får vara med och träna.
På grund av Covid-19 restriktioner är det ingen vuxenträning för dom som är födda 2001 och tidigare.

Henrik Jakobsson 5 dan
Grattis Henrik till 5 dan! På årets Kagami Biraki ceremonin har vår medlem, revisor och tränare Henrik Jakobsson tilldelats svart bälte 5 dan av aikido organisationens huvudkvarter Aikikai Hombu Dojo i Tokyo.

Årsmöte lördagen den 27 februari 13:00-14:00 Lilla Nakaima Aikidoklubb har årsmöte lördagen den 27 februari 13:00-14:00. Mötet kommer vara digital online.
Har ni motioner så ska de vara mailade till styrelsen en månad innan årsmötet, dvs senast 27 januari.
Mailadress: aikido@lilla-nakaima.net